Logo grenskoerier.nl

Advertentie-tarieven de Grenskoerier 2020
 

Door te adverteren in de Grenskoerier komt u boodschap bij ruim 13.600 huishoudens terecht. Hierdoor hebt u een bereik van meer dan 25.000 personen!

Daarnaast zullen wij in 2020 in samenwerking met Weert de Gekste ook maandelijks verschijnen in Weert met een oplage van nog eens ruim 22.000 exemplaren. Deze speciale editie zal ook huis aan huis bezorgd gaan worden. Ofwel een lokaal bereik in Cranendonck, Hamont en nu dus ook in Weert van meer dan 60.000 personen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om te adverteren in de Grenskoerier, neem dan gerust contact met ons op via advertentie@grenskoerier.nl

Wij denken graag met u mee om uw boodschap fraai, scherp maar vooral zo goed mogelijk over te brengen.

De Grenskoerier is lid van de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) en kan behalve plaatsing in onze eigen regio, ook plaatsingen van uw advertenties in andere media verzorgen. Zo kunt u via de Grenskoerier adverteren in de gebieden die u wenst.

Deadline advertentie-opdracht: maandag 16.00 uur

Deadline materiaal als kenbaar is gemaakt dat advertentie volgt: dinsdag 10.00 uur

Koeriertjes: onze koeriertjes zijn voor particulieren (niet commercieel) gratis.
Let op: Deze dienen wel digitaal aangeleverd te worden via info@grenskoerier.nl .
o.v.v “Koeriertje” en mogen maximaal 250 tekens bevatten.


Tarievenlijst 2020:
Wij werken met vaste breedte-kolommen, de hoogte is geheel vrij door u te bepalen. Onze tarievenkaart (zie hieronder) geven u een goede indruk van onze huidige advertentie tarieven.


Heeft u nog vragen?
Dan kunt u bellen met onze accountmanager; Marco Verdonk Tel. 06 - 12 26 55 81 of naar het kantoor Tel 0495-495464. Mailen kan uiteraard ook advertentie@grenskoerier.nl .

Wij helpen u in ieder geval graag.
  

Vacatures