Logo grenskoerier.nl
Foto:

Online FIFA20 Toernooi in Cranendonck!

  Sport

sv Budel organiseert samen met WePlay Esports op zaterdag 25 april het eerste online FIFA20 Toernooi van Cranendonck. In deze bizarre tijden, waarin we allemaal binnen moeten zitten, heeft sv Budel het idee opgevat om een online FIFA toernooi te organiseren waarbij alle jeugdspelers in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar (O11 t/m O19) van alle Cranendonckse voetbalverenigingen worden uitgenodigd om op zaterdag 25 april op hun eigen PlayStation online wedstrijden te spelen tegen andere jeugdspelers. Er kunnen maximaal 256 spelers meedoen en inschrijven kan vanaf zaterdag 11 april 2020 om 12.00 uur.


Deelname aan het FIFA20 Toernooi is helemaal gratis en is dus opengesteld voor alle jeugdspelers van Cranendonck, dus ook de jeugdspelers van VV Maarheeze, FC Cranendonck en Rood Wit'67/PLUS. Hoe je jezelf kan inschrijven kan je vinden op de websites of de Facebook-pagina van de clubs. Lukt het niet om de 256 deelnemers bij elkaar te krijgen, dan zullen we de deelname ook openstellen voor andere jongeren die toevallig niet bij een voetbalvereniging zitten, maar wel in Cranendonck wonen. Dit doen we vanaf zaterdag 18 april 2020.

Eigenlijk heb je maar drie dingen nodig om deel te nemen. Een PlayStation 4 inclusief één controller, het spel FIFA20 met PlayStationPlus en een stabiele internetverbinding. De beste acht spelers winnen een mooie prijs. Doe mee en wie weet word jij wel de beste FIFA20 speler van Cranendonck!