In  de zomer toch actief bezig tijdens Zomeravondhockey.
In de zomer toch actief bezig tijdens Zomeravondhockey.

Doe mee met Zomeravondhockey bij hockeyclub Cranendonck

  Sport

Vanaf 26 juni kan iedereen op dinsdagavond van 20.45 tot 22.00 uur mee doen met HCC Zomeravondhockey. Een mooie gelegenheid om tijdens de zomerstop van vele competities en trainingen toch lekker actief bezig te zijn.


Wat is Zomeravondhockey? Lekker op dinsdagavond, in een ontspannen sfeer, actief aan de slag. Je hockey skills en conditie op peil houden of gewoon eens uitproberen of hockey iets voor jou is. Het draait vooral om onderling leuke partijtjes te spelen en natuurlijk na afloop nog even nazomeren op het terras of in het clubhuis.

Zomeravondhockey is voor leden (junioren en senioren), ouders van jeugdleden, partners van leden, buren, vrienden, collega’s, oude bekenden en onbekenden. Kortom, Zomeravondhockey is voor iedereen. Hockeyervaring is niet nodig en mee doen is gratis en vrijblijvend.

Waar en wanneer
Vanaf dinsdag 26 juni tot en met dinsdag 27 augustus organiseren we Zomeravondhockey van 20.45 tot 22.00 uur. Zomeravondhockey wordt gespeeld op Veld 2 bij hockeyclub Cranendonck in Maarheeze.

Wat heb je nodig? Het allerbelangrijkste is een zonnig humeur en zin in een sportieve, gezellige avond. Je komt in sportkleding en met schoenen die geschikt zijn voor kunstgras (dus geen sportschoenen met grasnoppen). Verder heb je het volgende nodig: scheenbeschermers, een bitje (verkrijgbaar in het clubhuis of bij sportzaken). Een hockeystick kun je lenen.

Meer berichten