Bram van der Linden (links) en Jack Beckers voor de winkel van Verest Sport in Budel.
Bram van der Linden (links) en Jack Beckers voor de winkel van Verest Sport in Budel.

sv Budel en kledingsponsor Verest Sport verlengen contract!

  Sport

sv Budel en kledingsponsor Verest Sport hebben het aflopende contract met zes seizoenen verlengd. Daarmee speelt sv Budel tot de zomer van 2024 in de kleding van kledingmerk Hummel en worden deze producten bij Verest Sport afgenomen. 'We zijn tevreden over de prijs en de kwaliteit die Deventrade met hun product Hummel geeft en daarnaast zijn we erg te spreken over onze kledingsponsor Verest Sport', aldus sv Budel-voorzitter Jack Beckers.


Het nieuwe contract is niet alleen financieel een vooruitgang voor sv Budel, maar in de komende periode gaat sv Budel samen met Verest Sport een webshop inrichten om nog beter in te spelen op de moderne tijd. 'We merken dat onze website zeer goed bezocht wordt door de leden, door hier een webshop aan toe te voegen van sv Budel-producten die via de club te bestellen zijn, kunnen we het voor onze leden makkelijker maken om de spullen uit onze teamlijn aan te schaffen. Daarna kunnen deze producten desgewenst door Verest Sport gepersonaliseerd worden en vervolgens bij de winkel in Budel afgehaald worden. De toegevoegde waarde voor ons is dat wij een bonus krijgen op de verkochte producten die het totale sponsorbedrag van Verest Sport verder omhoog schroeft. We hopen dan ook dat onze leden hier gebruik van gaan maken', aldus bestuurslid sponsoring Jordy Drieman.

Samen met Verest Sport hopen we ook de komende seizoenen weer veel sv Budel-teams te mogen voorzien van nieuwe tenues, trainingspakken en tassen. Heeft u als sponsor interesse om een team van sv Budel in het nieuw te steken? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via jordydrieman@svbudel.nl

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief