Foto: Picasa

Bergrunners sluiten Ekkerloop succesvol af

  Sport

De Bergrunners die deelgenomen aan de Ekkerloop 2018 hebben deze met succes afgesloten.


De Bergrunners kids mochten er ook zijn.

Vince en Jayden liepen voor wat ze waard waren en evenaarde de tijd van de vorige lopen. Jordy daarentegen liep deze keer weer wat sneller wat hem een podiumplaats opleverde en mocht op de derde treden gaan staan. Quinty liep de laatste loop veel sneller. Loek Moons streed voor een tweede plaats op de 3,5 kilometer maar moest toch genoegen nemen met een derde plaats maar gezien zijn leeftijd mag hij hier heel trots op zijn. Daan Moons deed wat van hem werd verlangd en liep deze afstand rustig uit en spoedde zich na de finish snel naar het rekencentrum om de uitslagen te berekenen. Corrie en Vincent Fleuren hadden de laatste loop een paar seconde meer nodig dan bij de vorige lopen. Jose Nies was deze keer iets sneller. Monique v Gansewinkel liep weer sneller dan de vorige lopen. De goede voorbereiding en de begeleiding door Christa Vonken heeft zijn vruchten afgeworpen. Bart Retera en Christa Vonken konden tijdens de prijsuitreiking plaats nemen op de tweede trede van het podium. Bart inde categorie H-50 en Christa in de categorie D-40. Annemie v Seggelen werd eerste in de categorie D-60 met een zeer goede totaaltijd. Op de 7 kilometer H-60 behaalde Hans v Vlierden een prachtige tweede plaats en hiermee was hij bijzonder trots. Bij de D-60 behaalde Dimph Orbon ook een eerste plaats. Alle Bergrunners kunnen terugzien op een geslaagde Ekkerloop.

Afgelopen zaterdag begaven Marjo Davits en Christa Vonken zich naar Eersel voor de Muddy Angel Run. Deze run werd gehouden op het E-3 strand met een 5 kilometer lang parkoers waar 15 hindernissen ingebouwd waren. Het afwisselend parkoers bestond uit o.a. een schuimbak doorglijden, een modderbak door kruipen, een waterbak door waden alles bij elkaar een zware run waar tijd geen rol speelde maar het plezier voorop stond.

Ook voor de Bergrunners begint de vakantie eind deze week kijk op de site wanneer de trainingen zijn in de vakantie. Heb je zin om in de vakantieperiode je conditie op peil te houden dan kan dat bij de Bergrunners. Info www.bergrunners-budel of 06-14139196.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief