Prijsuitreiking VGS Soerendonk

  Sport
Foto:

Op 1 mei 2018 werden in Den Donck te Soerendonk de prijzen uitgereikt van de biljart competitie bij de Vereniging Gepensioneerden Soerendonk (V.G.S.). 8 maanden lang werd iedere dinsdagmiddag door 32 biljarters gestreden voor de hoogste score (libre 64 partijen).


De teams bestaande uit Budel 1 en 2, Gastel 1 en 2, en 4 teams van V.G.S. uit Soerendonk. Het was een zeer succes seizoen, waarbij gestreden werd naar de fel begeerde 1e plek. Uiteindelijk resulteerde dit in de volgende eindstand. Op de 3e plaats met 124 punten Pauw Verhoeven van team V.G.S. 2 .op de 2e plaats met 124 punten Cor Boelens van team V.G.S. 4 Die een beter gemiddelde had. En op de 1e plaats eindigde met 135 punten Jack Teeuwen van team Gastel 1.

De hoogste serie in het seizoen werd behaald door Jan Roosen met 33 caramboles van team V.G.S. 1. Tevens werd het hoogste aantal caramboles, 102 in een party, ook behaald door Jan Roosen van team V.G.S.1. Terwijl het hoogste gespeeld in % werd behaald door Broer Ras met 269% van team V.G.S. 1.

De prijsuitreiking werd besloten met een gezellige middag, onder het genot van een drankje en een hapje kon men nog napraten of een kaartje leggen, en voor de biljarters werd er nog onderling een soort van pentathlon toernooi georganiseerd, die uiteindelijk werd gewonnen door Hein Baten met 359 %. 2e werd Wim Teeuwen met 338% en 3e werd Gerard Slegers met 321%.

Het bestuur van V.G.S. wenst iedereen een fijne vakantie toe en hoopt jullie allemaal weer te mogen begroeten in het nieuwe seizoen.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

C.V. De Jeugdbuk bestaat 22 jaar 17/1
Kinderen en ongehuwd zijn 1 11/1
Wandelen in clubverband: iets voor jou? 2 11/1
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief