Blow the Speakerz
Blow the Speakerz

Blow the Speakerz

  Cultuur

Op zaterdag 12 mei zal de 6e editie plaatsvinden van Blow the Speakerz. Dit indoor festival is 6 jaar geleden opgericht en de organisatie bestaat uit Jesper Bekkers, Martijn Roost, Rick Verberne en Loek Kuppens. Samen zijn ze al maanden bezig met de voorbereidingen voor dit evenement.

Wat 6 jaar geleden is begonnen als klein feestje met een aantal lokale d.j.'s en een draaitafel  in café de Zuiderpoort groeide uit zijn voegen waardoor een grotere ruimte gezocht diende te worden namelijk in de Zaal van de Zuiderpoort. De organisatie van Blow the Speakerz wil de bezoeker elk jaar een fantastische avond bezorgen met o.a. goede muziek, prettige sfeer en een drankje. Maar dat is niet de belangrijkste reden van de organisatie om dit feest te organiseren. Blow the Speakerz wil zich namelijk vooral onderscheiden van andere lokale en landelijke festivals door een unieke stage te presenteren. Dit podium zal ook dit jaar aangekleed met een spectaculaire lichtshow. De lichtshow is van A tot Z door de organisatie weer zelf ontworpen en gefabriceerd. 

Er zal deze editie zelfs een podium worden gebouwd van 28 meter breed en 7 meter hoog. Blow the Speakerz streeft er naar om diverse muziekgenres, van techno tot house, op de avond aan te bieden zodat het een feest voor iedereen toegankelijk is. De afgelopen jaren hebben diverse (internationale) top DJ's en artiesten hun opwachting gemaakt met onder andere B-Front en Frequenz bekend van het grootste festival ter wereld Tomorrowland en Lil' Kleine met zijn meermaals platina hit ''Drank & drugs''! Hieruit valt dus op te maken dat de organisatie het keer op keer voor elkaar krijgt de beste artiesten vroeg in hun loopbaan te ontdekken. Waar ze dan ook met recht trots op zijn. 

Al met al zijn dus alle ingrediënten bij een om ook dit jaar weer een grootse editie neer te zetten van Blow the Speakerz!
Traditie getrouw krijgen lokale dj's ook weer de gelegenheid om het podium te betreden. Dit jaar zal Mystic Maniacs om 20:00 het eerste plaatje draaien. Daarna volgen Floor Fauna, Beans & Hedge, Eva Antoni, Klemtoon, Dirtcaps, Phuture Noize en als afsluiter niemand minder dan Deetox!

Er zijn nog kaarten voor Blow the Speakerz beschikbaar via www.blowthespeakerz.nl. 
 


Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

C.V. De Jeugdbuk bestaat 22 jaar 17/1
Kinderen en ongehuwd zijn 1 11/1
Wandelen in clubverband: iets voor jou? 2 11/1
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief