Logo grenskoerier.nl

De allerlaatste Grenskoerier

Dit jaar vierden we de 60ste verjaardag van de Grenskoerier. Het is tevens onze laatste verjaardag. Het coronavirus heeft ook de Grenskoerier het laatste stootje gegeven. Twee weken geleden heeft u de allerlaatste in de bus gehad. Het is met heel veel pijn dat we u dit moeten mededelen maar het is niet anders: de Grenskoerier is failliet, de stekker is eruit getrokken…


We beseffen dat we een van de velen zijn die in deze onwerkelijke tijden het hoofd niet boven water kunnen houden. Dat maakt er voor ons het verdriet niet minder om. Zestig jaar lang zijn we een constante nieuwsbron geweest voor alle Cranendonckers. Het was het hele gewone, het kleine nieuws dat dicht bij huis ligt, de gemeentepolitiek, de sport, culturele evenementen, carnaval en kermis. Winkeliers en andere ondernemers brachten via ons hun koopjes en acties aan de man (vrouw), er was gemeentenieuws, er waren specials, er waren kerkberichten en wie over een of ander onderwerp een uitgesproken mening had kon die mening via de Grenskoerier ventileren.

We zijn trots op het feit dat we u zestig jaar lang elke week op de hoogte mochten houden van alles wat zich in onze regio afspeelde. We waren blij met de vele leuke reacties die we vaak terugkregen op verhalen of acties.

We danken onze adverteerders voor al die jaren dat ze ons hun vertrouwen schonken. En natuurlijk voor het feit dat ze ons vaak met cadeaus ondersteunden bij acties als de Grenskoerier WK-competitie, onze Tour de France kijkerscompetitie, de bloemetjes en de jarigen van de week en de baby's van de maand. Allemaal bedankt en het beste voor de toekomst. Hopelijk overleven jullie deze zware tijden en kom je er sterker uit tevoorschijn.

Om dat laatste te bereiken nog een goede raad: houd je aan de maatregelen van het RIVM, blijf thuis, houd afstand en zorg op die manier dat we allemaal overeind blijven!

Tenslotte willen we onze excuses maken voor het feit dat we de afgelopen weken vaak gedwongen waren enigszins ontwijkende antwoorden te geven. Dat is het lastige gevolg van een op handen zijnde faillissement hetgeen voor ons erg vervelend is geweest. U hebt ons altijd gekend als open en transparant.

Meer berichten