Logo grenskoerier.nl

De Grenskoerier: soms op papier, soms digitaal!

'Ik heb gehoord dat er vorige week een interview met Martin en Saskia Horst in De Grenskoerier stond,' kregen we van iemand te horen. 'Maar ik heb geen Grenskoerier gehad!' Als u nou ook denkt 'dat klopt! Ik heb hem vorige week ook niet gehad, dan willen we dat even verduidelijken: vorige week heeft niemand de Grenskoerier in de brievenbus gehad. Vorige week en ook de week daarvoor is de Grenskoerier alleen digitaal uitgekomen.


In deze onwerkelijke coronatijden is De Grenskoerier af en toe genoodzaakt om digitaal uit te komen. Natuurlijk heeft een echte papieren krant onze grote voorkeur en als het enigszins mogelijk is krijgt u die dan ook in de bus! Maar in weken dat er heel weinig geadverteerd wordt is het voor ons heel moeilijk om een papieren versie uit te brengen. De reden is heel simpel: de kosten wegen dan niet op tegen de baten, een probleem waarmee vele ondernemers momenteel te maken hebben. Maar deze week krijgt u weer een mooie papieren Grenskoerier. Die zekerheid kunnen we u echter voor de komende weken niet geven.

Overigens is onze digitale versie net zozeer de moeite waard als de papieren versie. U vindt onze digitale krant sowieso via onze website. Maar wilt u er nog makkelijker komen abonneer u dan. Het kost niets en u krijgt elke week een link in uw mailbox waarmee u rechtstreeks uitkomt op onze digitale krant.

Dan nog even over onze verspreidingspunten: helaas, corona heeft ervoor gezorgd dat veel van die verspreidingspunten gesloten zijn. Daarom is De Grenskoerier nog maar op een beperkt aantal punten op te halen te weten: bij de Grenskoerier voor de deur, bij het gemeentehuis, bij de Spar in Sterksel en bij boekhandel Sprankenis in Maarheeze.