Logo grenskoerier.nl

Vastenactie geannuleerd

Het is nog maar vier weken geleden dat we in dit blad aandacht vroegen voor de Vastenactie 2020 en voor het mooie project dat we wilden steunen met de bijdragen uit de bekende zakjes van de Vastenactie. Maar helaas door de coronacrisis kan de collecte geen doorgang vinden. Het is nu onverantwoord om collectanten langs de deuren te laten gaan om de zakjes op te halen. Ook kunnen we in deze situatie moeilijk aan mensen vragen hun huis te verlaten om het vastenzakje zelf weg te brengen.


Dus hebben we tot onze grote spijt moeten besluiten om de Vastenactie niet door te laten gaan. Heel erg jammer voor de mensen in Bangladesh, die het zoveel slechter getroffen hebben dan wij.
We hadden heel graag met elkaar een bedrag bij elkaar willen brengen voor de inrichting van mobile scholen, waar jongeren een vakopleiding kunnen krijgen en daarmee de kans op een beter leven

Toch is er een mogelijkheid om een gift te doen voor de Vastenactie. Dat kan online via de website van de Vastenactie: www.vastenactie.nl of per bank op het IBAN-nummer van de Vastenactie: NL21 INGB 0000 0058 50.
We hopen dat er zo toch nog wat steun komt voor de het project van de Vastenactie.
We wensen u het beste in deze moeilijke tijd. Pas goed op uzelf en op de mensen om u heen en blijf gezond.
MOV-Budel Ben Kursten; MOV-Soerendonk Mieke Timmermans; MOV-Maarheeze Diny Tuijtelaars.