Logo grenskoerier.nl
Foto:

Dienstregeling BRAVO aangepast

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus leiden ertoe dat aanzienlijk minder reizigers gebruik maken van het openbaar vervoer. Vanaf donderdag 19 maart a.s. passen wij daarom onze dienstregeling aan. De aangepaste dienstregeling is vanaf 18 maart terug te vinden in onze reisplanner.


Door onze frequentie te verlagen, voorkomen we dat er lege bussen rondrijden en blijft er een basisvoorziening aan OV beschikbaar. Daarbij zorgen we dat alle belangrijke bestemmingen, zoals ziekenhuizen en bedrijven, goed bereikbaar blijven met het openbaar vervoer. Zo zorgen we ervoor dat de mensen die werken in cruciale beroepen veilig en comfortabel van en naar hun werk kunnen blijven reizen.

Aangepaste serviceverlening in de bus

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, vragen we reizigers om via de zijdeur van de bus in te stappen en achterin in- en uit te checken. Hiermee verminderen we het aantal contactmomenten tussen reizigers en buschauffeurs. Met deze maatregel proberen we een juiste balans te vinden tussen de gezondheid van onze medewerkers en de dienstverlening aan onze reizigers.

Achterin instappen betekent dat reizigers geen los kaartje kunnen kopen bij de buschauffeur. Reizigers kunnen reizen met een OV-chipkaart, E-ticket of met de Tranzer app. Saldo en E-tickets zijn te koop via de webshop op www.hermes.nl.

Buurtbussen

De aangepaste dienstregeling betekent dat er vanaf donderdag 19 maart a.s. in Zuidoost Brabant geen buurtbussen meer rijden.

Bravoflex

Bravoflex Helmond en Bravoflex Eindhoven blijven vooralsnog rijden.

Actueel reisadvies

Vanaf 18 maart is de aangepaste dienstregeling verwerkt in onze reisplanner. Houd onze website en onze andere online kanalen in de gaten voor updates.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fred Tilburgs via telefoonnummer 06-54245709

Meer berichten
 

Vacatures

zorgprofessional

Valkenswaard