Logo grenskoerier.nl
Het paasvuur trok vorig jaar al veel bezoekers.
Het paasvuur trok vorig jaar al veel bezoekers.

Paasvuur Budel 2020 gaat niet door

Door de ontwikkelingen en onzekerheden rondom het Corona virus heeft de organisatie van Paasvuur Budel besloten het Paasvuur op 11 april dit jaar niet door te laten gaan. Deze editie van het familie evenement zou eigenlijk een feestelijk jubileum moeten worden, het was immers het 5e jaar op rij dat het evenement georganiseerd werd door de leiding van Jeugdclubs Budel.


De organisatie van het Paasvuur laat het volgende weten via hun online kanalen:

''Dit jaar zou het Paasvuur in het teken staan van ons 5 jarig jubileum. Om dit groots te vieren zijn we al maanden bezig met voorbereidingen en hadden we wat bijzondere elementen voor jullie in petto zoals een spectaculaire vuurwerkshow en natuurlijk de wereldrecordpoging eieren verven.

Uiteraard hebben wij de laatste weken het nieuws en hierbij alle ontwikkelingen rondom het Corona virus nauwlettend gevolgd.
En omdat wij van mening zijn dat ons evenement een feest moet zijn voor de hele familie, van jong tot oud, hebben we gisteren helaas moeten besluiten Paasvuur 2020 niet door te laten gaan.
Wij willen een evenement neerzetten waarbij iedereen zich veilig en welkom voelt. Met de huidige situatie denken wij dit nu niet te kunnen bereiken.

We willen in ieder geval iedereen bedanken die ons op welke manier dan ook al geholpen heeft in de voorbereidingen. Omdat we het samen met jullie doen en we jullie hulp zo waarderen, was deze keuze extra moeilijk.

Voor nu willen we iedereen heel veel succes wensen in deze rare tijden. Zorg goed voor jezelf en elkaar. En we zien jullie allemaal graag tijdens ons 5 jarig jubileum op zaterdag 3 april 2021!''

Vacatures