Logo grenskoerier.nl

Locaties van Land van Horne sluiten voor bezoek

In navolging van de landelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben de veiligheidsregio’s in Brabant de zorginstellingen in Brabant opgeroepen te sluiten voor bezoek. Stichting Land van Horne heeft zowel locaties in Brabant als Limburg, daarom hebben wij besloten om alle locaties vanaf 17 maart te sluiten voor bezoek. Dat betekent dat onze cliënten geen bezoek meer mogen ontvangen, een ingrijpende maatregel waar we helaas niet onderuit komen. Vanaf woensdag 18 maart gaan ook alle dagbestedingen en dagbehandelingen dicht. We nemen deze maatregel om onze kwetsbare cliënten, medewerkers en vrijwilligers te beschermen tegen verspreiding van het coronavirus. We vragen uw begrip voor deze situatie.


Wat betekent dit?
Alleen zorgmedewerkers hebben toegang tot de volgende locaties: Eegelshoeve, Hushoven, Hieronymus, Hornehoof, Mariënburght, Marishof, Martinus, Nedermazehof, Rust in Roy, St. Elisabeth, St. Joseph, Ververshof, Witven en Zuyderborgh. Is bezoek noodzakelijk vanwege een terminale fase, dan is dit onder voorwaarden mogelijk. Neem telefonisch contact op met de teamleider van de locatie om dit te bespreken.

Alle cliënten en familie worden op korte termijn geïnformeerd over deze maatregel.

Onze vrijwilligers worden separaat geïnformeerd over de gevolgen voor hun inzet op onze locaties.

Onze medewerkers en vrijwilligers werken op dit moment heel hard om alle cliënten zo goed mogelijk te verzorgen. Vooral nu bezoek niet meer mogelijk is, zetten we een stapje extra om het cliënten zo aangenaam mogelijk te maken.

Alertheid coronavirus
We zijn op dit moment dagelijks bezig om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, we doen daarbij alles om onze kwetsbare cliënten en medewerkers te beschermen. We werken samen met de GGD en volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en de brancheorganisatie Actiz. Kijk voor actuele informatie rondom het coronavirus bij Land van Horne op onze website.

Meer berichten
 

Vacatures

zorgprofessional

Valkenswaard