Logo grenskoerier.nl

Zorgcentrum Mariënburght gesloten voor bezoek door corona besmettingen

Op zondag 15 maart is bij twee cliënten van een gesloten afdeling in zorgcentrum Mariënburght het coronavirus vastgesteld. Er is daarom besloten om Mariënburght vanaf maandag 16 maart af te sluiten voor bezoek.


Geen bezoek

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen is besloten om zorgcentrum Mariënburght af te sluiten voor bezoek. Dit betekent dat er vanaf maandag 16 maart geen bezoek meer is toegestaan aan alle cliënten in het zorgcentrum. Is bezoek toch noodzakelijk vanwege een terminale fase, dan kan er contact worden opgenomen met de locatie. Alle cliënten en hun families worden hierover op korte termijn geïnformeerd.

Alertheid coronavirus

We zijn op dit moment dagelijks bezig om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, we doen daarbij alles om onze kwetsbare cliënten en medewerkers te beschermen. Het RIVM en de GGD hebben de regie in Nederland wat betreft het coronavirus. Vanuit Land van Horne onderhoudt de Infectiepreventiecommissie nauw contact met de GGD. Bij een besmetting of een verdenking daarvan handelen wij volgens de landelijke richtlijnen en is er afstemming en samenwerking met de GGD.


Kijk voor actuele informatie en de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij Land van Horne op onze website www.landvanhorne.nl.

Meer berichten
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Nederweert

Kraanmachinist

Weert

Monteur

Nederweert