Logo grenskoerier.nl
Foto:

Buurtpreventie zoekt fanatieke groepsbeheerders

De hoofdcoördinatoren van Buurtpreventie Cranendonck zijn op zoek naar fanatieke en enthousiaste vrijwilligers die zich als groepsbeheerder voor de Whatsappgroepen in Maarheeze actief willen inzetten. Om (medische) redenen zijn er enkele beheerders afgevallen en daarom zitten ze in Maarheeze op dit moment nagenoeg zonder groepscoördinatie voor de Maarheezer Whatsappgroepen.


Woon jij in Maarheeze, ben jij een echte Whatsapper en heb je je telefoon altijd bij de hand? Geeft het jou een lekker gevoel als je jou steentje kan bijdragen aan de veiligheid op straat / in je dorp met hopelijk een daling van woninginbraken als gevolg? Wil je graag vrijwilligerswerk doen wat niet zo veel tijd vergt? Dan zijn ze op zoek naar jou! Als groepsbeheerder behoud je de controle en leiding in de Whatsappgroep wanneer er een gesprek plaats vindt en grijp je in indien nodig, daarna sluit je deze sessie af middels een bericht en zet het gesprek per mail door naar de contactpersoon bij de politie. Daarnaast voeg je nieuwe deelnemers toe aan de groep en mailt hen de instructiemail.

Ongeveer 2 keer per jaar is er een coördinatorenoverleg.. Eventueel kan je ter ondersteuning aanwezig zijn bij preventie activiteiten. Hebben ze jouw interesse gewekt en wil je graag een van de nieuwe beheerders worden? Of heb je nog vragen? Mail naar buurtpreventiecranendonck@gmail.com!

Aanmelden voor deelname aan de Whatsappgroepen in Maarheeze kan vanaf heden enkel nog via bovenstaand emailadres, alle andere e-mailadressen van de losse groepen (zuid/midden/noord) zullen komen te vervallen voor aanmelding. Mail je naam, adres en mobiele nummer naar bovenstaand emailadres en zij zorgen dat je zo snel mogelijk deel kan nemen aan Whatsapp buurtpreventie! Met deze 'reorganisatie' hopen ze snel meer betrokkenheid te krijgen zodat de achterstand op de andere groepen ingelopen kan worden. Doe ook mee en maak Maarheeze veilig!

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Ga je mee op berenjacht? 4 25/3
De Grenskoerier gaat digitaal 25/3
Bedankt namens Marishof! 25/3