Nog een paar dagen en alle boeken worden binnengebracht
Nog een paar dagen en alle boeken worden binnengebracht (Foto: )

Bibliotheek Budel verhuist naar de Borgh

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking


Bezoekers van Bibliotheek Budel kan het niet ontgaan zijn, de verhuizing van de bibliotheek naar Multifunctioneel Centrum De Borgh is bijna een feit. Op dit moment wordt nog de laatste hand gelegd aan de afwerking.

Tot en met woensdag 29 januari is de bibliotheek nog te vinden op het oude adres aan de Rubenslaan. De dagen hierna, op donderdag 30 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari, zal de bibliotheek tijdelijk gesloten zijn. Vanaf maandag 3 februari is iedereen weer van harte welkom in het nieuwe pand in de Borgh. Hier kunnen leden zoals gebruikelijk terecht voor het inleveren en uitlenen van boeken en andere materialen. Ook komt er een divers en inspirerend programma vol lezingen, workshops en bijeenkomsten. Houd hiervoor de websites van de bibliotheek en de Borgh in de gaten.

De officiële opening van de Borgh staat gepland op zondag 8 maart, ook hier is de bibliotheek uiteraard aanwezig. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

Openingstijden

Voorlopig blijven de huidige openingstijden grotendeels gehanteerd. Er vindt echter een verschuiving plaats op de vrijdagavond. Vanaf 3 februari is de bibliotheek niet meer geopend op vrijdagavond, maar sluiten de deuren om 17.00 uur. Hier tegenover is er een nieuwe ochtendopenstelling op de donderdag, de bibliotheek is dan geopend vanaf 10.00 uur.

Op korte termijn worden de openingstijden uitgebreid, hierover volgt tijdig weer een bericht. Om dit te kunnen realiseren is de bibliotheek nog opzoek naar gastvrouwen/gastheren op vrijwillige basis. Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar budel@bibliotheekdekempen.nl

Op www.deborghbudel.nl is het laatste nieuws over de Borgh te vinden, informatie over de Bibliotheek en alle openingstijden kan je vinden op

www.bibliotheekdekempen.nl

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

BRAVO! werd superschool Elsevier 1 18/2
Herenboeren binnenkort van start 19/2
Glasvezel door vervuilde grond 18/2
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Budel

Bezorgers

Maarheeze & Budel