Foto:

All inclusive bij de grote optocht van Buul

Dit jaar kun je maximaal genieten van de grote jubileumoptocht van de Buulder Buk. Dat kan op een 'All Inclusive-manier' vanuit het mobiel Grand Café dat een plek zal krijgen op de Markt in Budel. Er is plek voor maximaal 150 personen en vol is vol.


Vanaf 12.30 uur tot een half uur na het passeren van de optocht, ongeveer 17.30 uur, kun je gebruik maken van een goed verzorgd buffet, onbeperkt drinken en natuurlijk genieten van de optocht die voorbij zal trekken. Vanuit deze geweldig unieke, warme, droge en verhoogde plek kun je ook nog meestemmen voor de Grand Mobiel prijzen. De kosten voor het all inclusive-arrangement zijn €50,- per persoon. Voor gasten onder de 16 jaar is het €25,- per persoon.

Naast een gezellige manier om op een bijzondere wijze de optocht te kijken steun je ook de deelnemers aan de optocht. Want de opbrengsten komen geheel ten goede aan de optochtdeelnemers! Erbij zijn is meemaken dus vlug bestellen die kaartjes. Dat kan via de website www.buulderbuk.nl. Heb je vragen bel gerust even met 06-12814040.

Meer berichten
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Budel

Zin(k)volle baan

Budel-Dorplein

Service adviseur / werkplaats receptionist

Nederweert

Bezorgers

Budel & Maarheeze

Bezorgers

Maarheeze & Budel