Logo grenskoerier.nl
V.l.n.r.: Lievenoogen Obelix ,Wendy van Lievenoogen, Mevr.Helma Lodders, Nico van Lievenoogen
V.l.n.r.: Lievenoogen Obelix ,Wendy van Lievenoogen, Mevr.Helma Lodders, Nico van Lievenoogen

Lievenoogen Obelix Nederlands Kampioen!

Iedere twee jaar wordt er door de Federatie Vleesveestamboeken Nederland een nationale keuring georganiseerd. Afgelopen zaterdag was het zover en was de familie van Lievenoogen ook aanwezig met hun Limousins! Dit alles vond plaats in Zwolle. De resultaten mogen er zijn!


De 21 maanden jonge vaars Lievenoogen Orchidee werd 2e in de ochtendrubriek en mocht vervolgens ’s middags door naar de kampioenskeuring. Hierin werd zij als 3e geplaatst.

De pas 1,5 jarige stier Lievenoogen Obelix werd in de ochtendrubriek 1e in zijn categorie, vervolgens won hij in de middag het kampioenschap oudere stieren (hierin moest hij het opnemen tegen stieren van 2,5- 6 jaar). En als klap op de vuurpijl won deze zelf gefokte stier Lievenoogen Obelix ook nog het overall kampioenschap. Dus hij mag zich nu Nederlands kampioen Mannelijke Limousin noemen. De prijzen van dit kampioenschap werden uitgereikt door woordvoerder van Landbouw (VVD 2e kamer) Mevr. Helma Lodders. Nadat alle prijzen aan het einde van de middag uitgereikt waren klonk voor alle overall kampioenen het Wilhelmus.

Een resultaat om super trots op te zijn!

Vacatures

Poetszorg

Deurne