Logo grenskoerier.nl
cordaad welzijn
cordaad welzijn (Foto: )

Vrijwilligerscentrale Cranendonck; voor al het vrijwilligerswerk in Cranendonck

Wij gaan uit van talenten en kwaliteiten van vrijwilligers!


Veel mensen in Cranendonck doen vrijwilligerswerk en de meesten die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, vinden zelf een leuke plek of worden gevraagd door een organisatie. Maar er zijn ook mensen die de weg niet zo goed weten of de drempel niet over durven.

Voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk, maar nog geen idee heeft van de mogelijkheden of daarbij ondersteuning zoekt, is er de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Ze helpen mensen op een aantal manieren. Je kunt zoeken naar vrijwilligerswerk via www.goedbezigcranendonck.nu. Je kunt ook naar de spreekuren komen, op maandag en donderdag van 13.30 tot 15.30 uur in hun kantoor in hetzelfde pand als ’t Buuls Zitje (Dr. Ant. Mathijsenstraat 32, Budel). Komt dat tijdstip niet uit, maak dan een afspraak via 0495-592557.

Heb je iets meer ondersteuning nodig, dan helpen zij bij het bellen naar organisaties en indien nodig gaan ze mee voor de kennismaking met de organisatie. Is er geen geschikte vacature beschikbaar via de website? Geen nood, op basis van jouw talenten en kwaliteiten benaderen ze organisaties of er een plek te creëren valt.

Vacatures

Poetszorg

Deurne