Foto:

Ik regel mijn zorg goed

Hoe bewust bent u bezig met uw zorg of zorgverzekeraar? Hoe kritisch kijkt u naar uw eigen zorgsituatie? Sluit deze bijvoorbeeld nog wel aan bij uw zorgverzekering? En welk aanvullend pakket past daar dan het beste bij? Of wil u eigenlijk wel overstappen, maar hoe en naar wie? Waar moet u dan op letten? Weet u wat er van uw eigen risico af gaat? En hoe zit het met zorgtoeslag? Op 12 en 19 december staat er van 9.30-17.00 uur een informatiestand in de centrale hal van het SJG om u advies te geven.


Ik regel mijn zorg goed

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) informeert Nederlanders elk jaar over de veranderingen in de zorg. De campagne 'Ik regel mijn zorg goed' richt zich op de zorgverzekeringen.

Met deze campagne wil het ministerie bewustwording creëren; waar moet u op letten als u een zorgverzekering kiest, kijkend naar de eigen zorgsituatie.

Informatieteam

Het informatieteam staat paraat om uw vragen te beantwoorden over onder andere overstappen van zorgverzekeraar, eigen risico, zorgtoeslagen en het verschil is tussen een restitutie- of naturapolis.

Op 12 en 19 december van 9.30 – 17.00 uur kunt u in de centrale hal van SJG Weert de stand komen bezoeken. Komt u ook?

Bekijk ook de website: www.ikregelmijnzorggoed.nl.

Meer berichten
 

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Budel

Bezorgers

Maarheeze

BBL Leerlingen verzorgende D

SOMEREN, CRANENDONCK WEERT, NEDERWEERT EN LEUDAL