Logo grenskoerier.nl
Boer Ben en Boerin Lynn, foto: Jos Meusen
Boer Ben en Boerin Lynn, foto: Jos Meusen (Foto: fotodemeus)

Écht Buuls Boerenbruidspaar c.v. Buulder Buk.

Van zondag op maandag heeft ze waarschijnlijk opnieuw geen oog dicht gedaan. De aankomende boerenbruid had dat ook al de nacht nadat de organisatie van de Boerenbrulluft in de Broekkant aan de deur stond met de vraag: Wil jij bij de volgende Boerenbrulluft onze Boerin zijn? Ze heeft ja gezegd: de 19 jarige Lynn Janssen.


Ze is de dochter van Mat van Sjors en Gon Janssen en van Bianca van Toon en Net van Mierlo uit de Broekkant. Ze runt haar eigen salon als kapster en nagelstyliste. Lynn is lid van C.V. de Doerakkers en heeft als getuigen haar broer Sem en beste vriendin Kim Braeken. Als moeder Els Coenegracht, haar vader is Frank van Moorsel. Bij de blinddate die men altijd heeft werd ze gekoppeld aan Boer Ben Lammers.

Boer Ben is 22 jaar jong en zoon van Loonwerker Lammers uit de Buulderbosch. Hij verdient de kost bij van Deurzen Heftrucks in Budel op de vrachtwagen en in het loonbedrijf thuis. Hij is lid van C.V. de Klunze en actief in de organisatie van ’t Cranendonck’s verbroederingsbal. Alle ingrediënten dus om naast ’t gezelligste carnavalsfeest van Brabant ook de gezelligste Boerenbrulluft van Brabant in Buul te krijgen. Als pap en mam van Boer Ben zien we Plekker Hein van Mierlo en fanatiek Jeugdbukske Evi Gudders. In Tim van Eerd en Koen Swinkels heeft hij twee echte Klunzen als getuigen kunnen vragen.

Bij Ut Get Beginne op maandag de elfde van de elfde stond het kersverse boerenbruidspaar op het podium. Ze riepen de ouders en getuigen erbij en lieten al direct merken dat het een knalfeest gaat worden op zaterdag 25 januari in Buul.

Stijn Ummels en Bas Beerten hadden een voorgevoel over Boerin Lynn en het goed geraden. Stijn werd door organisatoren Tom van Osch en Gert Hegge ook betrokken in de presentatie. De bak bier van de organisatie ging er dus meteen uit.

Op de Facebookpagina Boerenbrulluft Buulder Buk kun je alle nieuwtjes over Boer Ben en Boerin Lynn volgen en natuurlijk op de website: www.buulderbuk.nl.

Vacatures

Poetszorg

Deurne