Logo grenskoerier.nl
Leden van het ensemble
Leden van het ensemble (Foto: archief V.E. Quintessens)

Vocaal Ensemble Quintessens in Het Kerkje

De avonden worden langer, de bomen verliezen meer en meer het blad, de temperatuur blijft dalen. Tijd voor het hartverwarmende Quintessens. Het Vocaal Ensemble uit Cranendonck zingt zondag 17 november hedendaagse meerstemmige popmuziek. Quintessens betekent vrij vertaald: ‘het vijfde element’, oftewel daar waar het in wezen om draait. Dat is een inkoppertje omdat ze onder leiding van hun Maaseikse dirigente Annemarie Moors bezig zijn met muziek en zang.


Drie jaar geleden stonden ze voor het laatst op dit podium. Sindsdien is hun programmering veranderd, hebben ze afgelopen jaar twee jubilarissen in hun midden en zeer recentelijk ontvingen ze een aantrekkelijke cheque van lokale sympathisanten.

Het Kerkje verwelkomt heel graag 28 leden en verwacht wederom een gevarieerd repertoire met o.a. Proud Mary en Mag ik dan bij jou.

Een vol podium met prachtige muziek en zang op zondagmiddag 17 november van 15:00 – 17:00 mét verpozing. Deur open vanaf 14:30, entree: €5,- inclusief consumptie, Dr. Ant. Mathijsenstraat 7 in Budel.

Vacatures

Poetszorg

Deurne