Logo grenskoerier.nl
voorgevel Markt 22a Budel
voorgevel Markt 22a Budel (Foto: Bij VVV bekend)

VVV Cranendonck zit niet stil

Het hoogseizoen voor toeristen is voorbij. Dat wil niet zeggen dat het bij de VVV veel rustiger is. Ze zijn er namelijk ook voor de inwoners. Zeker nu de feestdagen eraan komen kan het wel heel praktisch zijn om een cadeau uit de winkel aan te schaffen. Denk dan aan de VVV-cadeaucard of een streekprodukt in geschenkverpakking, ze maken het klaar in de winkel. Of het “winterhapje”, een boekje met 12 exclusieve kortingsbonnen bij diverse lokale ondernemers.


En uiteraard werken ze ook graag samen met lokale bedrijven. Deze week is een actie gestart om een ondernemer te attenderen dat zij of hij partner van de VVV kan worden. Wilt u meer weten, mail dan naar VVVCranendonck@gmail.com.

Heeft u de kwartaalposter van de VVV Evenementenkalender al gezien? Op diverse plaatsen in Cranendonck is deze terug te vinden. Ook ondersteunen ze initiatiefnemers van evenementen vaak via een tweet of een Facebookbericht. U kunt hen volgen via https://twitter.com/@VVVCranendonck of https://www.facebook.com/toeristinformatiecranendonck En uiteraard kan u via de website https://www.vvvdegrooteheide.nl/nl/cranendonck de actuele openingstijden van de winkel op de Markt in Budel controleren.

Voor de nieuwelingen in de gemeente: Het Smokkelmuseum is zeer onlangs geheel vernieuwd. Meer weten? Kom binnen of kijk op https://www.smokkelmuseumcranendonck.nl/

Vanaf deze maand zal de VVV vaker voor het voetlicht treden.

Vacatures

Poetszorg

Deurne