Logo grenskoerier.nl
Zwerfvuil prikactie oktober
Zwerfvuil prikactie oktober (Foto: )

Volgende Pro6 zwerfvuilprikactie in Gastel

De laatste en 22e zwerfvuilprikactie heeft plaatsgevonden in Budel. Het was weer de moeite waard; met een groep van 10 personen is een volle aanhanger met meer dan 20 volle vuilniszakken verzameld. Het blijft een kwestie van mentaliteitsverandering.....het is voor Pro6 onverteerbaar, dat er zoveel mensen hun eigen troep niet mee naar huis nemen, maar in de openbare ruimte achterlaten!


Pro6 nodigt je graag uit voor de 23e zwerfvuilprikactie op zaterdag 9 november. Deze keer is Gastel aan de beurt en ze verzamelen om 11.00 uur in de buurt van het plein bij de Sint Corneliskapel. Ze vertrekken vanaf daar in tweetallen om het omliggend gebied en het buitengebied zwerfafvalvrij te maken. Voor grijpstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie duurt tot ongeveer 12.30 uur.

De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Fransen van Beter Budel. Je kunt je vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@pro6cranendonck.nl. Ze hopen je zaterdag te zien! Alvast bedankt!

Meer berichten
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Nederweert

Kraanmachinist

Weert

Monteur

Nederweert