Logo grenskoerier.nl
Verschillende acteurs maakten in deze voorstelling hun debuut bij ONA
Verschillende acteurs maakten in deze voorstelling hun debuut bij ONA (Foto: Ton Krabbendam)

ONA 2019: ouderwets lachen en nieuw talent

Dat ONA letterlijk en figuurlijk volle zalen trekt, dat bleek zaterdag en zondag wel weer. De trouwe schare fans, die de toneelvereniging afgelopen jaren voor zich heeft weten te winnen, verzamelde zich in de Reinder in afwachting van nieuw spektakel. En nieuw spektakel is precies wat ze met de hilarische klucht 'Actie op de redactie' voorgeschoteld kregen.


Door Lieke Janssen


Voor de voorstellingen van 9 en 10 november zijn nog nog kaarten beschikbaar. Je kan dus nog zelf komen genieten van deze hilarische klucht!

Een verhaal dat goed en leuk in elkaar steekt en dat de lachspieren flink aan het werk zet, een mooi decor dat op een geweldige manier benut wordt, het inmiddels bekende ONA-Magazine... alle vertrouwde ingrediënten waren in Budel-Schoot wederom aanwezig. Maar het toegekomen publiek zag ook wat minder bekends voorbij komen dit keer. Een aantal nieuwe leden van ONA maakten namelijk hun toneeldebuut. En hoe?! Sandra Meppelink-Hendriks bijvoorbeeld speelde als Sjoukje Tiepstra meteen al de hele voorstelling. En het moet gezegd worden, dat deed ze zeer verdienstelijk. Net zoals alle nieuwkomers overigens. Tel daar het samenspel met en de acteerkwaliteiten van de 'oude garde' en de regie van Sem van den Borne bij op en je hebt weer een heerlijke voorstelling te pakken. De lachsalvo's die meer dan eens klonken in de zaal en de positieve geluiden na afloop, bevestigen dat een avondje ONA absoluut de moeite waard is. Op naar een volgende editie!

Vacatures

Poetszorg

Deurne