Logo grenskoerier.nl
Foto:

Baby van de Maand

Na die spannende maanden heb je eindelijk je kindje mogen verwelkomen, wat bijzonder! Dat vinden wij van de Grenskoerier natuurlijk ook. Daarom zetten we iedere maand een pasgeboren telg in het zonnetje via onze rubriek Baby van de Maand. Dus ben je onlangs vader, moeder, opa of oma geworden? Laat het ons weten! Jullie baby wordt dan in de loting meegenomen en je maakt kans op leuke prijzen.


Iedere ouder die zijn baby opgeeft voor de Baby van de Maand, krijgt de mogelijkheid om gratis een Jongwijspakket te openen bij Regiobank Budel. Zij storten een startsaldo van 10 euro op iedere geopende rekening én je krijgt een cadeautje.

De baby van de maand nog eens kans op extra prijzen. Naast dat de kersverse hij of zij uitgebreid in de Grenskoerier komt te staan, ontvang je een leuk pakket met onder andere luiers, een boekje en een slabbetje.

Dus waar wacht je nog op? Stuur het geboortekaartje met een foto van de kleine naar redactie@grenskoerier.nl of doe het geboortekaartje en de foto bij ons in de bus. We zien jullie inzendingen graag binnenstromen!

Het adres is: Dr. A. Mathijsenstraat 34, 6021 CL in Budel

Vacatures

Poetszorg

Deurne