Logo grenskoerier.nl
Komt dit boeket uit eigen tuin van de boerin van Buul? Foto: Jos Meusen
Komt dit boeket uit eigen tuin van de boerin van Buul? Foto: Jos Meusen (Fotodemeus)

Weet jij wie er boerenbruidspaar wordt van c.v. Buulder Buk?

Bij Ut Get Beginne is er evenals voorgaande jaren een speciaal moment voor twee grote carnavalsvierders en een aantal mensen rondom deze twee nu nog “onbekende” figuren. Ook dit jaar zal de organisatie van de Boerenbrulluft onthullen wie er dit jaar in de onecht verbonden gaan worden tijdens de Boerenbrulluft op 25 januari 2020.


Er is al een lek in de organisatie ontdekt en via Jos Meusen is bijgaande foto komen binnendruppelen. Weet jij wie er hoort bij de hand die dit boeket draagt? Heeft deze boerin de broccoli, wortelen, spruiten en sperciebonen uit 'ut eigen agelog' gehaald of was het van de groenteboer?

Is het voor jou voldoende om een gok te wagen en kans te maken op een bak bier? Vooruit nog twee extra hints erbij dan: Hij is een echte en ze zijn er altijd bij.

Weet jij met alle hints uit dit artikel al wie hier op dit uitgelekte plaatje staat met dit fraaie boeket? Stuur dan een email met jouw namen naar boerenbrulluft@buulderbuk.nl. En wie weet deel je extra in de feestvreugde tijdens Ut Get Beginne met een gewonnen bak bier.

Meer info op de website: www.buulderbuk.nl of like hen op Facebook.

Vacatures

Poetszorg

Deurne