Logo grenskoerier.nl
Ut get beginne
Ut get beginne (Foto: BART LIJTEN)

Elfde van de elfde: Ut Get Beginne!

Het is bijna zo ver. Het aftellen begint serieus te worden. Het is bijna de elfde van de elfde en dat betekent: Ut Get Beginne.


Voor de zesde keer in Budel bij c.v. Buulder Buk met een openluchtspektakel. Vanwege de weekmarkt niet op het vertrouwde Capucijnerplein in het centrum van Budel, maar op het terrein van het Bravocollege. Daar zal het podium opgesteld staan en barst het feest los vanaf 19.11 uur als Prins Tijn I en Prinses Astrid samen met het jeugdprinsenpaar Niek en Yara een aftrap verrichten. De entree voor dit spektakel is helemaal gratis met op het podium DJ Jerome en een optreden van Vieze Jack.

Voor de Buulder Buk is het ook de aftrap van het 66-jarig jubileum. Tijdens Ut Get Beginne zal de nieuwe vlag van Buul gepresenteerd worden. Natuurlijk hoopt de jubilerende carnavalsvereniging dat de komende maanden naar de carnaval toe heel Budel blauw/geel gaat kleuren van deze nieuwe vlaggen. Er zijn twee varianten van deze vlaggen beschikbaar. Daarnaast zal er een start gemaakt worden met de verkoop van de andere 'gadgets' die dit jaar voor het eerst op de markt gebracht gaan worden. Zo kun je naast het uithangen van de vlag en zo delen in de feestvreugde, ook lekker warm buiten meefeesten en later de optocht kijken met een echte Buulder Bukdas om. Je carnavalsoutfit kun je verder oppimpen met een fraaie Buulder Buk badge en de jubileumpin. Tijdens Ut Get Beginne zijn deze items allemaal te koop en geven we gelijk kleur aan dit mooie feestje. Kijk ook voor de speciale aanbieding als je alles in een pakket bij elkaar koopt.

Dan is er natuurlijk ook de kans om als eerste kaarten te kopen voor de Prinsengalazitting op 14 december in gemeenschapshuis De Borgh. Het aantal plaatsen is beperkt, dus ben er snel bij. Het programma van deze avond is spectaculair. Optredens op hoog niveau zullen de bezoekers verrassen, met als slotstuk de bekendmaking van de 66e hoogheid van c.v Buulder Buk. Via www.buulderbuk.nl en de Facebookpagina blijf je op de hoogte en weet je het als eerste.

Vacatures

Poetszorg

Deurne