Openingsmoment
Openingsmoment (Foto: )

Gezellig druk op opening vernieuwde Muntpassage

Het zal weinig mensen in Weert en omgeving zijn ontgaan. Afgelopen vrijdag is de vernieuwde Muntpassage feestelijk heropend. Het was de hele dag al gezellig druk in het winkelcentrum en vanaf het moment dat de activiteiten om 16.00 uur van start gingen liep het bezoekersaantal alleen maar op.


De verschillende dansgroepen van Fresh Allstars hadden vooraf de officiële opening de sfeer er al goed ingebracht. De officiële opening werd om 18.15 uur verricht door burgmeester Heijmans waarna zanger Tino Martin een spetterend mini-concert gaf. Dat was echt de klapper van de dag, het plein stond vol met publiek en iedereen genoot. Dit moment konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarover waren belegger en winkeliersvereniging het roerend eens en dat heeft goed uitgepakt. Het was een zeer geslaagd openingsfeest.

Veel bezoekers hebben shoptegoed of een fraaie Munt shopper gewonnen bij het XXL winkel-wagenspel dat twee dagen gespeeld is. Voor de kleinste bezoekers was Augtus aanwezig met zijn theaterkist en konden zij naar hartenlust knutselen en worden geschminkt in de speciaal ingerichte Kids Club naast reisburo Kupers.

Het feesten gaat door!
Tot en met zaterdag 2 november kunnen alle bezoekers nog leuke prijzen winnen die door ondernemers uit Weert beschikbaar zijn gesteld. Bij de XXL snoepautomaat, die staat op het plein bij AH, maakt iedereen kans op één van de 3.500 prijzen met een totale waarde van € 10.000,-! Dat maakt het winkelen in het centrum van Weert nog leuker.

Nieuwe winkels
De Muntpassage is vernieuwd en heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst. Hoewel er nog werkzaamheden afgerond moeten worden is de Muntpassage weer voor iedereen bereikbaar. Diverse winkels zijn volledig vernieuwd en sinds vorige week is bekend dat ook modewinkel Norah zich in de Muntpassage zal vestigen.
Voor meer informatie over de laatste ontwikkelingen en activiteiten bekijk onze website www.muntpassage.nl

Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Budel

Verpleegkundigen

Someren