Kinderen genieten volop van de nieuwe speelheuvel
Kinderen genieten volop van de nieuwe speelheuvel (Foto: Jeugdclubs Budel)

Feestelijke opening speelheuvel Jeugdclubs Budel

Op vrijdag 27 september is de nieuwe speelheuvel op het terrein van Jeugdclubs Budel feestelijk geopend. Alle leden, ouders, broertjes, zusjes, sponsors en vrijwilligers waren aanwezig bij de onthulling. DJ Siem had de eer om de speelheuvel te openen met een ritje van de kabelbaan, hierna mochten de kinderen eindelijk spelen op de heuvel en de gloednieuwe speeltoestellen. Ondanks de vele regen die er die avond viel waren de kinderen niet naar binnen te krijgen. De glijbaan, het klimparcours en de kabelbanen hebben deze avond overuren gemaakt.


Vorig jaar december is Jeugdclubs Budel begonnen met het inzamelen van geld om de langgekoesterde wens van een speelheuvel te realiseren. Dit begon allemaal met deelname aan de Gloaze Kooi, waarbij DJ Siem en DJ Hardy 3 dagen lang radio maakte en hiermee geld ophaalde voor dit mooie doel. Het eindbedrag wat hiermee is opgehaald heeft het realiseren van deze wens mede mogelijk gemaakt. Ook na dit mooie evenement hebben andere sponsoren zich ingezet om dit voor de kinderen van Budel waar te maken.

Namens alle leden van Jeugdclubs Budel willen wij iedereen bedanken die iets heeft bijgedragen aan de realisatie van deze prachtige speelheuvel. Onze speciale dank gaat uit naar: Organisatie van de Gloaze Kooi, Speeltoestellen Service Hensen, Eibe, Gemeente Cranendonck, Kiwanis, Vonck, Rabobank, Jos Boudrie, Arie Houbraken en Kanters graszoden.

Nogmaals bedankt!

Meer berichten
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Budel

Bezorgers

Maarheeze & Budel