Foto: pc

Winterhapje is weer verkrijgbaar!

Met het Winterhapje-boekje onder de arm kunt u van 1 oktober tot en met 30 april 2020 van de lekkerste hapjes genieten. Of u nu met de auto, per fiets of te voet wilt, genieten van de Winterhapjes kan altijd.


Tegen inlevering van één van de twaalf bonnen uit het "Winterhapje boekje krijgt u GRATIS een hapje bij één van de deelnemende horecagelegenheden. Een consumptie voor eigen rekening per bonnetje is verplicht!!

U mag zelf beslissen waar u de twaalf Winterhapjes gaat besteden; alle twaalf bij één gelegenheid of lekker gaan proeven bij meer deelnemende gelegenheden. Gaat u met meer dan zes personen? Reserveren is dan aangeraden. Gaat u alleen of samen met uw partner of zelfs met het hele gezin op pad? U kiest maar! Wij wensen u veel fiets-, wandel- en eetplezier. Het Winterhapje staat niet op naam en is dus ook uitermate geschikt om cadeau te geven.

Wij verkopen ook fijne fiets- en wandelkaarten, leuke cadeaupakketjes, VVV-kaarten en souvenirs.

Om onze winkel open te kunnen houden zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die minimaal twee dagdelen per week aanwezig kunnen zijn. Als gastvrouw/heer bent u het visitekaartje van de VVV. Dus ben je op zoek naar een interessante vrijwilligersfunctie loop dan eens binnen bij de VVV of reageer via de email, vvvcranendonck@gmail.com

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

BRAVO! werd superschool Elsevier 1 18/2
Herenboeren binnenkort van start 19/2
Glasvezel door vervuilde grond 18/2
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Budel

Bezorgers

Maarheeze & Budel