Logo grenskoerier.nl
MTB toertocht Budel
MTB toertocht Budel (Foto: JVL)

17e SWAC-MTB toertocht budel

Op zondag 6 oktober 2019 wordt voor de 18e maal de MTB tocht gereden, georganiseerd door de Stichting Wieler Activiteiten Cranendonck (SWAC).


Er zijn weer 3 mooie routes uitgezet van respectievelijk 32 km, 42 km en, nieuw dit jaar, een van 60 km. Dit jaar is er een grotendeels nieuwe route uitgezet, e.e.a. in overleg met Staatsbosbeheer.

De 32 km voor de wat minder geoefende fietsers. De 42 km en 60 km, als uitdaging voor de goed getrainde liefhebber van het mountainbiken, met alles wat zo’n rit boeiend, interessant maar ook pittig maakt! Kom, test je conditie en geniet ondertussen van de prachtige natuur van Cranendonck, Hamont en Heeze-Leende.

Uiteraard is onze tocht weer voorzien van een goed voorziende rustpost. Als u de nieuwe 60 km route gaat rijden, komt u dit jaar maar liefst 2 rustposten tegen.

Na afloop van de MTB-tocht kan er gezellig nagekeuveld worden in de kantine van SV-Budel onder het genot van een of meer drankjes.

Start en finish is bij kantine SV Budel op het sportpark te Budel vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur. Inschrijfgeld: € 5,- (t/m 16 jaar gratis)

Er is voldoende parkeermogelijkheid, een bewaakte fietsenstalling, kleedgelegenheid met douches en een afspuitmogelijkheid voor de fietsen.

Voor meer info: www.SWAC.nl

Vacatures