Kater Kips
Kater Kips (Foto: Eva Habets)

Dier van de week: Kips

Stel; je bent 7 jaar, zwart-wit gekleurd en één van de allerleukste katten die er op deze aarde rondlopen. Dat klinkt helemaal als rozengeur en maneschijn he? Dat is ook helemaal zo voor kater Kips, ware het niet dat er een klein euveltje is: Kips heeft FIV. FIV is bij katten wat HIV is bij mensen. Voorheen een doodsvonnis, maar tegenwoordig is er gelukkig prima mee te leven.
Kips heeft geen enkele gezondheidsklacht en kan hoogst waarschijnlijk ook gewoon oud worden met deze diagnose. Wel is zijn weerstand wat minder en moet zijn baasje extra alert zijn wanneer Kips niet helemaal fit is. Om Kips gezondheid zo optimaal mogelijk te houden kan hij alleen bij iemand gaan wonen waar geen andere katten wonen/op bezoek kunnen komen. Een afgesloten tuin of dakterras waar Kips zijn poezenpootjes kan strekken is ook heel wenselijk.
Is jouw hart groot genoeg om Kips oneindige liefde te kunnen geven? Kom dan snel kennismaken of bezoek onze site voor meer informatie over onze hartendief; https://tinyurl.com/y4jwncbx


Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Maarheeze & Budel

Magazijn medewerker

Budel