Gas Giant, foto: Bas Bouwman
Gas Giant, foto: Bas Bouwman (Foto: Bas Bouwman)

Nieuwe editie Springplank

Vrijdag 4 oktober is er weer een splinternieuwe editie van de Springplank bij Muziekhuis Maarheeze. Deze avond treden er weer 3 bands op.


Zo zal BlackHoleSun aanwezig zijn met hun progressieve psychedelische sound. Machtige gitaarpartijen, verrassende effecten, subtiele keyboardlagen: er valt voor de progrockliefhebber veel te ontdekken. De band maakt gestructureerde songs, waarover goed is nagedacht.

Daarnaast is er ook een optreden van Highway Orange. Een Neder-rockband uit Oost Brabant die de niet alledaagse muzikale paden bewandelt. Wat na de volgende bocht komt is altijd een verrassing. Altijd zijn daar als reisgenoten de lyrische thema's des levens als hoop, wanhoop, geluk, frustratie en euforie. Dit alles verpakt in onze eigen moerstaal.

Speciaal uit Amsterdam zal Gas Giant komen overwaaien. Ze maken stonerrock met 70's geluiden en psychedelische invloeden. De muziek is te vergelijken met die van Black Sabbath en Kyuss: veel volume, lange haren, een springend publiek en bier.

Deze avond zal de rockmuziek op haar plek vallen in Maarheeze. Een unieke line-up dus en een fijne bijkomstigheid voor de liefhebbers is dat de entree geheel gratis is. De eerste band start om 21:00u

Meer berichten
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Budel

Bezorgers

Maarheeze & Budel