Foto: Hester Heijmans

Lekker swingen met zangkoor Experience

Swingend de herfst in? Dat kon tijdens het optreden van zangkoor Experience uit Budel. Onder het mom van 'S(w)ing into fall' werd zingend en swingend een einde gebracht aan de zo geliefde zomer. Zondagmiddag kon worden genoten van een groot scala aan zang, dans en muziek in zaal de Wielerbaan.


Door Hester Heijmans

Tijdens deze muzikale middag kon het publiek twee maal genieten van de zangkunsten van Experience. Het koor onder leiding van Sylvia Berghs, voerde naast klassieke nummers ook een medley op en speelde met dans en beweging. De groep is goed op elkaar ingespeeld waardoor het niet alleen plezierig is voor de oren maar ook een plezier om naar te kijken.

Daarnaast gaf ook bigband Live On Stage (LOS) uit Tungelroy een spectaculair optreden. Een stel jonge muzikanten begeleid door drie talentvolle zangeressen. Zij brachten een mix van swingende muziek en jazz.

Daar bovenop swingde ook de Fiesta dansers van sportschool Sportivo uit Budel er flink op los. Zij maakten ook ruimte voor hedendaagse popmuziek naast de klassieke koornummers van Experience. Het publiek deed ook tijdens dit optreden lekker mee.

Meer berichten
 

Vacatures

Magazijn medewerker

Budel

Bezorgers

Maarheeze & Budel