Logo grenskoerier.nl

Dag van de ouderen in Soerendonk

Dag van de ouderen in Soerendonk


Wereldwijd wordt er aandacht besteed aan de ouderen, ook in Soerendonk. 1 Oktober is de officiële dag, maar het kan de gehele maand gevierd worden. De Vereniging Gepensioneerden Soerendonk organiseert op 2 oktober een gezellige middag in Den Donck.

Hiervoor zijn alle 55-plussers uitgenodigd, dus ook niet-leden uit Soerendonk. Deze niet-leden kunnen ongedwongen, aangenaam kennismaken met de vereniging. Misschien kent u iemand die al lid is, ga met hem/haar mee. Ze vragen van u, om u aan te melden en de bijdrage van € 5,00 per persoon voor deze middag, bij de aanmelding te voldoen. Om 13.00 uur is de zaal open. U ontvangt bij binnenkomst consumptiebonnen.

De middag start om13.30 uur met koffie en iets lekkers en een welkomstwoord van de voorzitter. Daarna gaat Junt voorlezen uit eigen werk en rond 14.30 uur begint Marie Christien met haar optreden. Zij laat stemmige muziek horen, zowel herkenbare als, voor ons, nieuwe liederen. In de hierop volgende pauze kunt u een drankje bestellen.

Iedereen is bent welkom. Aanmelden kan tot en met 26 september bij één van de bestuursleden of bij voorzitter Cor Boelens, Dorpsstraat 51 tel. 0495-592477 en secretaris Joke Meurkens,Dorpsstraat 35 tel.0495-591363.