Logo grenskoerier.nl
Foto:

Het was weer een geslaagde Zomer Voorbij 2019!

Zaterdag 7 september was het weer zover, het jaarlijks terugkerende evenement De Zomer Voorbij, werd weer georganiseerd door de Vrienden van Dorplein.


Deze prachtige dag startte weer met het Blote Voetenpad, een gevarieerde en spectaculaire wandelroute door de bossen van Dorplein. Ondertussen waren er op het feestplein bij de Schakel voor de jonge en iets grotere kinderen springkussens. Daarnaast was ook ballonnen-clown Willy aanwezig om de kinderen te vermaken. Gecombineerd met het prachtige weer leverde dit een gezellig drukke middag op.

's Avonds was het vanaf 18:00 uur tijd voor de Foute Zomerparty. Helaas ging het optreden van de Haagse volkszanger John Kagie door omstandigheden niet door, maar dit werd zonder problemen opgevangen door het spetterende optreden van de Foute Jongens. Zij zorgden er wederom voor dat de sfeer er goed in kwam en het feestje losbarstte. Daarna was het tijd voor DJ Koetsie die er met een breed repertoire voor zorgde dat er tot in de late uurtjes werd gefeest.

Al met al kunnen ze terugkijken op weer een zeer geslaagde editie van de Zomer Voorbij. Iedereen bedankt voor de gezellige en geslaagde middag en avond en graag tot volgend jaar!