Logo grenskoerier.nl
Tijdens het Rode Loper event mag een rode loper uiteraard niet ontbreken, foto: Edwin van Gaal
Tijdens het Rode Loper event mag een rode loper uiteraard niet ontbreken, foto: Edwin van Gaal (Foto: )

Budels modefestijn: Het Rode Loper Event!

Het centrum van Budel staat in het teken van mode en het event is dit jaar nog uitgebreider!


Op zondag 29 september is het wederom zover, het Rode Loper Event vindt weer plaats in het centrum van Budel. Na een succesvolle eerste editie in april, pakt de organisatie het dit jaar nog grootser aan.

Door Hester Heijmans

Tijdens het evenement wordt het complete centrum omgetoverd tot modefestijn. Net zoals afgelopen editie zal er deze keer weer een rode loper over de markt lopen. 'De rode loper is meer dan twee keer zo groot deze keer. We gaan van 240 naar 500 meter', vertelt Edwin van Gaal, organisator van het event.

'Aangezien het vorige keer een groot succes was, wilden we dit jaar doorpakken en het nog uitgebreider maken.'

Naast de fashionshow waar verscheidene winkels hun nieuwe collectie tonen, zal er ook weer ruimte zijn voor een hapje en een drankje. Deze worden aangeboden door de horeca en de bakker.

'We zorgen voor muziek en speakers zodat het geen dode bedoeling wordt. Het centrum zal aangekleed worden met bloemen en ballonnen en er is voor ieder wat wils', aldus van Gaal.

Heb jij nog geen plannen 29 september? Het rode loper evenement begint om half 2 en eindigt om 4 uur. Maar de winkels in het centrum zijn al vanaf 12 uur open, dus kom gezellig even langs.