Logo grenskoerier.nl
Open dag bij Prowise, foto: Lieke Janssen
Open dag bij Prowise, foto: Lieke Janssen (Foto: )

Topdrukte tijdens open dag Prowise

Grote banners, posters, advertenties… Het kan bijna niemand ontgaan zijn, 7 september hield Prowise, ter ere van het 10-jarig bestaan, een open dag. En gezien de drukte, is het ook bij velen niet ontgaan. Cranendonck en omgeving liepen massaal uit om eens rond te kijken bij deze grote, succesvolle onderneming, die toch maar 'gewoon' in Budel ontstaan en gevestigd is.


Door Lieke Janssen

Jong en oud verplaatste zich zaterdag naar de panden aan de Luchthavenweg 1b om een blik te werpen achter, letterlijk en figuurlijk, de schermen van Prowise. Zo groot als Prowise als bedrijf is, zo was ook de opzet van deze open dag. Na het warme welkom bij de entree, waar plattegrondjes, consumpties en stempelkaarten (voor de kleintjes) werden uitgereikt, kon de tour verder worden gezet. Van het ontstaan en de ontwikkeling van Prowise tot de service en (technische) informatie over bijvoorbeeld de onderwijssoftware en touchscreens, bezoekers werden in de diverse ruimtes langs alle onderdelen van het bedrijf gevoerd. Met op iedere hoek een Prowise medewerker, die je graag en enthousiast nog meer vertelde. Het was echter niet alleen maar kijken, luisteren en lezen, de bezoeker mocht ook zelf aan de slag met onder andere de touchtafel-tools en de Prowise GO. Zeker in trek bij kinderen, die leren op deze manier nog heel leuk gaan vinden.

Na alles gezien en ontdekt te hebben, hoefde er nog niet naar huis gegaan te worden. Om de dag helemaal compleet te maken, kon er ook nog genoten worden van een hapje, een drankje, muzikaal entertainment en activiteiten voor de kinderen.

Een geslaagde, leuke dag waarop iedereen die aanwezig was een mooi kijkje in de 'keuken' van Prowise heeft gekregen.