Logo grenskoerier.nl
Your Boyfriend
Your Boyfriend (Foto: Koen Bouwman)

Springplank weer van start

Iedere eerste vrijdag van de maand staan er bij Muziekhuis Maarheeze drie live bands op het podium. Vrijdag 6 september wordt het nieuwe seizoen afgetrapt met Your Boyfriend, Suitcase Rebel en Steel Kitten. En de entree van de avond is geheel gratis.


Your Boyfriend is een gloednieuwe geheel vrouwelijke rockformatie uit Utrecht. De drie dames brengen stonersounds met poptopping ten gehore, de juiste ingrediënten om je hoofd te doen deinen. Niet vies van fuzz en vuige beats in combinatie met catchy melodielijnen.

Ook een nieuwe formatie is Suitcase Rebel. Deze band resideert in Budel-Dorplein. Hun eigen muziek is opgerezen uit de moerasdiepten. Countryrock, folk,… rock ‘n’ roll straight from the roots. In hun muziek plakken ze hun etiket op de gebeurtenissen van het leven. Soms serieus, vaak met verfijnde humor, en ook volkomen maf zo nu en dan.

Verder is er nog Steel Kitten. Deze tribute-band aan Steel Panther komt uit Eindhoven en zal de beruchte shows van de Amerikaanse glamrock/metal-band tot in de finesse persifleren. Ze zijn vooral bekend om expliciete en humoristische teksten, alsmede vanwege hun ode aan hairmetal en de levensstijl van de jaren tachtig.

De Springplank vangt aan om 21:00u bij Muziekhuis Maarheeze aan de Hoge Weg 10 en de entree is gratis.

Vacatures