Logo grenskoerier.nl
Feest in de straat, foto: Lieke Janssen
Feest in de straat, foto: Lieke Janssen (Foto: )

Blije gezichten tijdens straatfeest Mira

Om haar 5-jarig jubileum te vieren, kwam Mira kinderopvang op het idee om een leuk straatfeest te geven. En leuk was het, aan de blije kindergezichtjes te zien deze zondag, zeker!


Door Lieke Janssen

Voor heel eventjes, van 12.00 uur tot 16.00 uur, werd deze zondag de straat voor Mira kinderopvang omgetoverd tot een heus speelwalhalla. Met volop spektakel voor piepjong tot al ietsje ouder. En daarom dus ook overal enthousiaste kindjes, druk in de weer bij de diverse activiteiten én met hun stempelkaartje. Van blikgooien, jumpen op één van de springkussens en knutselwerkjes maken tot meedansen met de dames van Turnlust, 'crossen' op het fietsparcoursje en schminken…

Het viel duidelijk allemaal goed in de smaak bij de kinderen, net zoals overigens de heerlijke suikerspinnen en snacks die uitgedeeld werden. Alles wat op een leuk kinderfeestje thuishoort, was aanwezig – zelfs een heerlijk zonnetje was van de partij. Om het straatfeest helemaal goed af te sluiten, verlootte Mira onder alle ingeleverde, volle stempelkaartjes twee kinderfietsjes. Al met al een geslaagde, zonnige dag, met alleen maar blije kindergezichtjes!

Vacatures

Poetszorg

Deurne