Boomklimmen tijdens de Open Middag, foto: scouting Frère Jacques
Boomklimmen tijdens de Open Middag, foto: scouting Frère Jacques (Foto: )

Geslaagde Open Middag scouting Frère Jacques

Budel - Zaterdag 31 augustus organiseerde de scouting Frère Jacques hun jaarlijkse Open Middag, als start van het nieuwe scoutingseizoen. Het mooie weer en de vele leuke activiteiten zorgden voor een gezellige drukte bij de blokhut van scouting Frère Jacques in Budel.


Eigen jeugdleden, maar ook andere geïnteresseerde kinderen konden deelnemen aan diverse uitdagende spellen. Zo kon men boomklimmen, zelf pizza's bakken, een ritje maken met de kabelbaan, was er een handboeien parcours en kon men een eigen hapje klaarmaken bij Outdoor Cooking. Kortom er was van alles te doen en te beleven op het scoutingterrein. Mede dankzij het mooie weer werd het een goed bezochte en gezellige middag. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders en opa's en oma's hebben volop genoten. Het was dan ook een mooie start van een nieuw scoutingseizoen!

Wilt u nou ook eens kennis maken met Outdoor Cooking? Kom dan op 27, 28 of 29 december naar de Gloaze Kooij. Dan verzorgt Scouting Frère Jacques diverse activiteiten, waaronder Outdoor Cooking. Dit is zeker een bezoekje waard.

Meer berichten
 

FOTOSERIES