Uitgebreid sportaanbod voor jong en oud

HAMONT-ACHEL - Met september in het vooruitzicht loopt de zomervakantie stilaan op z'n einde. Niet enkel het nieuwe schooljaar vat terug aan, maar ook de verschillende verenigingen – zowel op het vlak van cultuur, jeugd als sport – komen na een welverdiende zomerstop terug tot leven. Ook het stadsbestuur presenteert naar goede gewoonte een uitgebreid sportaanbod waarbij zowel gedacht wordt aan kinderen als aan volwassenen en senioren en personen met een beperking.


In samenwerking met ABS Parallel en dienstencentrum De Kring wordt er opnieuw een gevarieerd sportaanbod aangeboden. Er staan weer een heleboel vertrouwde activiteiten op het programma, al doen ook enkele nieuwe zaken hun intrede. Zo kan jong Hamont-Achel naast multimove, kinderyoga, de speelkamer, dit jaar deelnemen ook aan een wintersportkamp waarbij ze leren schaatsen en skiën. Ook voor volwassenen, senioren en personen met een beperking belooft het een sportief najaar te worden met zumba, yoga, fitness, de Sporteldag, verschillende wandelingen, krulbollen.
Een overzicht van het volledige sportaanbod vind je terug www.hamont-achel.be/sportaanbod. Je kan hier ook terecht voor meer informatie betreffende de gratis proeflessen alsook de mogelijkheid om het kindersportaanbod te combineren met buitenschoolse kinderopvang. Meer info:Sportfunctionaris Hanne Nelissen, 011 51 05 36, Diensthoofd Vrije Tijd Bjorn de Waal, 011 51 05 31, Schepen van Sport Jef Plas, 0495 87 36 38 Burgemeester Rik Rijcken, 0478 20 73 41.

l

Meer berichten
 

Vacatures

Bezorgers

Budel

Verpleegkundigen

Someren