Logo grenskoerier.nl
Rommelmarkt 2018. Foto S. van den Berg
Rommelmarkt 2018. Foto S. van den Berg (Foto: S. van den Berg)

Rommelmarkt Gastel zondag 1 september

Alweer voor de 45e keer organiseert de ouderraad van basisschool ’t Lange haar jaarlijkse rommelmarkt. De rommelmarkt begint aanstaande zondag 1 september om 9.15 uur op het Cornelisplein in Gastel en duurt tot 12.30 uur. De toegang is geheel gratis.


U kunt bij ons terecht voor een drankje met een verse wafel, een stukje muziek (verzorgd door blaaskapel Excelsior) en er zijn natuurlijk heel veel artikelen te koop. Zoals gebruikelijk vindt tijdens de rommelmarkt weer een veiling plaats onder leiding van een kundige veilingmeester.

Op zaterdagmorgen 31 augustus worden vanaf 8.30 uur spullen huis aan huis opgehaald in Gastel. Bent u woonachtig in de gemeente Cranendonck en heeft u nog bruikbare spullen voor ons dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 0495-494020. De spullen worden vervolgens op vrijdag 30 augustus vanaf 18.00 uur bij u opgehaald.

Om de kosten van het restafval zo laag mogelijk te houden is het niet mogelijk om de volgende spullen aan te bieden: kussens, matrassen, bankstellen, witgoed, sanitair, weckflessen, verweerde (tuin)meubelen, uit elkaar gehaalde meubels, (zwaar) beschadigde of niet-complete spullen.

Evenals voorgaande jaren komt de gehele opbrengst ten goede aan de kinderen van OBS ’t Lange.

Meer berichten
 

Vacatures

Monteur

Nederweert

Kraanmachinist

Weert

Magazijn medewerker

Nederweert