Logo grenskoerier.nl
Afsluiting wandelvierdaagse.
Afsluiting wandelvierdaagse. (Foto: kvw Budel)

Geslaagde weken Stichting Kinder Vakantie Werk Budel

KVW kan weer terug kijken op drie geslaagde en gezellige weken voor de kinderen. De eerste activiteit was Summer-Halloween Camp. De kinderen hebben gezellig een nachtje door gebracht in tenten en zich vermaakt met verkleed kleren, mascotte maken en een zeer professionele spooktocht.


Tijdens de Walk of Fame kwamen de kinderen vele sterren tegen in Budel. Dan een heus circus activiteit, waar de kinderen zelf een circus artiest konden zijn en vele onderdelen hebben kunnen leren. Op vrijdag ging het busreisje van start, echter door het slechte weer moest het plan aangepast worden en ging de reis naar Kinderstad Heerlen. Als vijfde activiteit organiseerde KVW de jaarlijkse spektakel dag. Ook hier was het weer zonnig en hebben de kinderen zich prima vermaakt op de vele luchtkussens zoals, gladiator run, fire rescue en vele andere prachtige luchtkussens. Op het gezellige terras werden de kinderen aangemoedigd door ouders, oma en opa’s.

Al 49 jaar sluit KVW met veel succes hun seizoen af met de 'van Hunsel & Govers avond wandel vierdaagse'. Die afgesloten werd met een bonte stoet kinderen en vrijwillige leiding vanaf Mariënburg tot aan het beach volleybal veld op het sportpark. EMM maakte gezellige muziek toen de kinderen en leiding binnen kwamen .Burgemeester van Kessel sprak de kinderen en leiding nog een woordje toe voordat ze vertrokken naar het Beachveld. Drumline Budel begeleidde de stoet het hele traject met muziek. De welverdiende medaille werd als beloning voor 4 dagen wandelen, uitgereikt door de leden van KVW.

Jan Ras is nog in het zonnetje gezet voor zijn 40 jarig lidmaatschap bij KVW. Na deze formele toespraken en dankwoorden, omhangen van medailles, bleef het nog lang gezellig op het KVW terrein waar dj Stan van Steenbergen voor een fijne sfeer zorgden. Dank aan alle deelnemende kinderen, vrijwilligers en sponsoren namens het bestuur en werkgroep van KVW Budel.

Meer berichten
 

Vacatures

Monteur

Nederweert

Kraanmachinist

Weert

Magazijn medewerker

Nederweert