Logo grenskoerier.nl

Win één minuut gratis winkelen!

Net zoals we gewend zijn van andere jaren, is er ook dit jaar weer een loterij bij de Hernieuwde Levenskracht op Budel kermis. Dit jaar worden er 2 kermispakketten en 3 Jumbo boodschappenpakketten van €50 euro verloot. De hoofdprijs bestaat dit jaar uit 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Budel. Dit is het eerste jaar dat Jumbo deze prijs sponsort voor Hernieuwde Levenskracht.


Door Hester Heijmans

Aan de prijs zitten uiteraard een aantal regels. Will Hesselberth, filiaalmanager Jumbo Budel vertelt: 'De klant die de prijs wint mag vooraan in de winkel starten met inkopen. We doen dat uiteraard op een rustig moment wanneer er geen klanten in de winkel zijn en alle paden leeg zijn van containers en dozen. Zo heeft de klant genoeg vrijheid. Vanzelfsprekend is alles ook goed bijgevuld.'

'Er zit geen maximaal aantal producten aan gebonden. Wel mag er per artikel maar één worden geconsumeerd, en binnen een productsoort ook maar tien. Zo mogen er bijvoorbeeld maar tien flessen wijn worden meegenomen. Uitgezonderd zijn producten als tabak en rookwaren, scheermesjes, geneesmiddelen en babyvoeding', vertelt Hesselberth.

'We willen hiermee een steentje bij dragen en hopen ook een beetje reclame mee te kunnen pikken', aldus Hesselberth.

Meer berichten
 

Vacatures

Monteur

Nederweert

Kraanmachinist

Weert

Magazijn medewerker

Nederweert