Logo grenskoerier.nl

Stichting Kindervakantiewerk Budel sluit seizoen af met avond wandelvierdaagse

De St. KVW activiteiten zijn al weer bijna afgerond voor deze zomervakantie. De kinderen hebben zich al prima vermaakt met de verschillende activiteiten, waar ze zich weer lekker konden uit leven. Deze week sluiten we het KVW seizoen weer af met de 49ste KVW van Hunsel en Govers avond wandelvierdaagse.


De wandelaars zijn alle avonden om 17.30 uur gestart vanaf de Poelderstraat (Beachveld Ledub) te Budel. Ook de afsluitingsavond op vrijdag 16 augustus vindt plaats op het Beachveld. Tijdens de afsluitende avond komen de wandelaars samen bij het bejaardenhuis waar de deelnemers onthaald worden met een muzikale groet van harmonie EMM muzikanten. De grote en bonte stoet van deelnemers en begeleiding zetten, om stipt 20.00 uur, vanaf daar de laatste kilometer in naar het eindpunt aan de Poelderstraat. Tijdens die laatste etappe worden ze vooraf gegaan door de drumline Budel.

Wederom nodigen we familieleden, opa’s en oma’s, uit om hun 'helden' een warm ontvangst te geven langs de route die loopt vanaf het bejaardenhuis linksaf naar de Cranendoncklaan, stoplichten rechts af naar de Nieuwstraat, voor het medische centrum door, Grensweg oversteken en vervolgens naar de Poelderstraat, waar de stoet rechts af op het Beachveld het eindpunt bereikt heeft. Hier krijgen de kinderen en vrijwilligers hun wel verdiende medaille uitgereikt en vind er een gezellige afsluiting plaats onder het genot van een hapje en drankje.

Vacatures