Logo grenskoerier.nl
kater Roest
kater Roest (Foto: Eva Habets)

Dier van de week: Roest

Deze ontzettend knappe kerel heeft de naam Roest gekregen. Inmiddels verblijft Roest al een tijdje bij Dierenopvangcentrum De Doornakker, maar hij is dan ook nu uiteindelijk klaar voor de verhuizing. En dat kan als het aan Roest ligt maar niet snel genoeg gebeuren.
Roest is een kat die vol zit met overweldigende liefde. Hij is dan ook graag de hele dag bij je en wil alleen maar knuffelen. Soms zit hij zo vol met knuffels dat hij niet weet waar hij ze allemaal moet laten. Als je niet snel genoeg dit beantwoordt komt hij dit zelf zoeken en springt in je armen. Of je nou wil of niet, Roest moet geknuffeld worden. Een liefdesbeetje hier en daar ontglipt hem dan ook wel eens.
Medisch gezien is er het een en ander een beetje mis met Roest. Zo heeft hij een litteken op zijn linkeroog en wordt hij verdacht van een chronische niesziekte. Hier kan hij gewoon oud mee worden. Wel is het belangrijk om te weten dat hij niet bij andere katten herplaatst kan worden en dat je voor hem wel kan rekenen op hier en daar een extra dierenartsbezoekje.

Roest is een ontzettend leuke kerel die het zeker waard is! Help jij hem om snel het Dierenopvangcentrum te kunnen verlaten? Meer informatie over Roest lees je op onze site: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/katten/dier/141348


Vacatures