Logo grenskoerier.nl
Er werd weer genoten van de lunch, foto: Kitty Arets
Er werd weer genoten van de lunch, foto: Kitty Arets (Foto: Kitty Arets)

Lekker eten in 't Buuls zitje

Afgelopen week wat het weer goed toeven in trefpunt ’t Buuls zitje. Het keukenteam had woensdag 17 juli een heerlijke koude schotel lunch verzorgd. Het weer was ook zomers en daardoor smaakte de koude gerechten natuurlijk extra lekker. De bezoekers gingen weer heel voldaan naar huis.


De volgende extra lunch zal zijn op woensdag 14 augustus. Fatima zal dan voor ons een Koerdische lunch klaarmaken, dus zeker weer reden om je nu al snel in te schrijven en te kunnen kennismaken met smakelijke buitenlandse gerechten. Deze lunch kost slechts 5 euro.

Op woensdag 31 juli is er een activiteit voor de vrijwilligers van ons zitje. Zij gaan uit eten bij pizzeria Anatolia in Hamont. Het etentje is als dikke pluim voor ons uitstekende vrijwilligersteam die ook wel weer eens een opstekertje verdiend hebben voor hun tomeloze energie en goede zorgen.

Op donderdag 15 augustus is er voor bezoekers een uitstapje naar de Achelse Kluis. Hier is het goed toeven nadat er een mooi nieuw terras is aangelegd en er winkeltjes, galerie of tentoonstelling te bezoeken zijn.

Verder kan nog vermeldt worden dat ’t Buuls zitje de hele zomer gewoon geopend is en je dus dagelijks terecht kun voor een activiteit en/of een bakje koffie.

Voor de extra Koerdische lunch en het uitstapje kun je je al opgeven via mail buulszitje@gmail.com of telefonisch op 06 10227398 of gewoon even binnenlopen op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 , tegenover de Borgh.

Vacatures