Logo grenskoerier.nl
Foto: Hester Heijmans

Volop genieten op Flavourz festival Soerendonk

Op een zonovergoten zaterdag vond alweer de derde editie plaats van het Flavourz Festival op sportpark de Braken in Soerendonk. Dit jaar nog groter dan ooit tevoren, dus dat beloofde een leuke en zomerse dag te worden. En dat was het zeker.


Door Hester Heijmans

Flavourz is een idee van stichting Budel Dance Events (BDE). Hun ambitie is om ieder jaar te vernieuwen en te groeien. Dat doen ze dit jaar door een nieuw mainstage. Het podium is dit jaar twee keer zo groot als het jaar ervoor.

Vanaf drie uur was het publiek welkom. Het sportpark was geheel omgetoverd tot een festivalterrein voorzien van een bar, een foodtruck, een lounge met hangmatten en natuurlijk podia. Ook dit jaar weer twee stages: één mainstage met verscheidene muziekgenres en een kleiner podium met een meer diverse mix. Artiesten die hun optreden maakten waren onder andere Dark Raver, Ramon Hermans en coverband The Allstarz. Daarnaast was het festival ook voorzien van een shotjesbar en een hottub.

Onder genot van een drankje en een hapje luisteren naar goede livemuziek is natuurlijk nooit mis, maar Flavourz slaagt hier uitermate in. Het zonnetje was alleen een mooie bijkomstigheid.

Vacatures